Компанії в Україні скоротили свої витрати на корпоративи в 3-4 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанії в Україні скоротили свої витрати на корпоративи в 3-4 рази

587
Компанії цього року скоротили свої витрати на проведення новорічних корпоративів в 3-4 рази, а деякі взагалі від них відмовились. Про це в коментарі для Finance.UA розповіла директор івент-агенції “Oscar” Марина Потєхіна.
“Порівнюючи із попереднім роком, багато постійних клієнтів відмовились від корпоративів, багато з них скоротили бюджети в 3-4 рази. Тобто, залишили на рівні проведення привітання в офісі від керівників компаній, оскільки бюджет на багато знизився”, – зазначила вона.
“Наприклад, спілкувалась із компанією – в минулому році бюджет їх заходу складав 150 тис. грн. Це було комплексне свято, із замовленням артистів, декорацій, корпоративних подарунків, тощо. Цього року – це просто привітання в офіс, Дід Мороз, Снігуронька. Технічне завдання, цитую: “Неголосно привітати співробітників, враховуючи, що в країні усе ж траур. Це просто привітання, невеликий майстер-клас, і в кінці – подарунки для співробітників та їх дітей”. Багато корпоративних клієнтів не стали відмічати – через політичну ситуацію в країні. Втім, це залежить індивідуально від компанії” – додала Потєхіна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас