Число закордонних відряджень у світі до 2020 року зросте в півтора рази - PwC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Число закордонних відряджень у світі до 2020 року зросте в півтора рази - PwC

Світ
145
Кількість працівників, які відряджаються в різні країни світу, до 2020 року зросте на 50%, прогнозує консалтингова та аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers, відзначаючи, що компаніям необхідно суттєво підвищити ефективність програм з відправки співробітників за кордон.
З близько 200 компаній, що взяли участь в опитуванні PwC, майже 90% повідомили про свої наміри збільшити кількість відправлених за кордон співробітників протягом наступних двох років.
При цьому лише 8% організацій відзначають, що можуть точно оцінити витрати за своїми програмами мобільності персоналу та 9% можуть розрахувати віддачу від вкладених інвестицій. Шестеро з десяти респондентів заявляють, що в їхніх компаніях реальна користь від відряджень не окуповує вкладених коштів.
У числі основних складнощів, що виникають при переміщенні персоналу, респонденти вказали дотримання податкового та імміграційного законодавства інших країн. Також компанії стикаються з побоюванням відряджених за свою безпеку в країні перебування і з небажанням співробітників відмовлятися від пенсійних планів у своїй країні.
Респонденти також заявили, що найскладнішим регіоном для відряджання співробітників є Африка, за якою йде Азіатсько-Тихоокеанський регіон і Південна Америка.
В середньому щороку 12,2% працівників беруть участь у програмах міжнародної мобільності і 1,6% зайняті на довгострокових міжнародних проектах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас