Integrites виступила юридичним радником ЄБРР з питань надання кредиту для групи компаній Астарта у розмірі 26 млн. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником ЄБРР з питань надання кредиту для групи компаній Астарта у розмірі 26 млн. доларів

Кредит&Депозит
175
Integrites виступила юридичним радником Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) з питань надання кредиту в розмірі 26 млн. доларів для групи компаній Астарта, провідному українському агропромисловому оператору та виробнику цукру.
Даний проект є продовженням тривалої співпраці між ЄБРР та агропромисловим холдингом Астарта, яка почалася в 2008 році. Кредитні кошти будуть використані на фінансування оборотного капіталу компанії, підтримку діяльності та забезпечення потреб компанії в ліквідності в період зменшення доступності зовнішнього фінансування в Україні.
Юристи Integrites надали ЄБРР комплексну всебічну юридичну підтримку. Ми консультували з питань відповідності документації, регульованою англійським правом, імперативним нормам українського законодавства, розробили і оформили пакет забезпечувальних документів, а також сприяли в оформленні попередніх умов для вибірки кредиту.
Над проектом працювала команда юристів Integrites у складі Євгена Блока і Дмитра Нішпала, під керівництвом партнера Олександра Алексєєнко.
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас