Сильний хід Порошенка: міністрами в Україні будуть не менш 5 іноземців, яких підібрали міжнародні рекрутери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сильний хід Порошенка: міністрами в Україні будуть не менш 5 іноземців, яких підібрали міжнародні рекрутери

Казна та Політика
9154
У Кабінеті міністрів України буде працювати не менше п’яти іноземців.
Про це заявив глава фракції “Блоку Петра Порошенка” Юрій Луценко.
Відповідаючи на запитання журналістів в кулуарах парламенту в четвер, чи відповідає дійсності з’явилася в ЗМІ, що до складу українського уряду увійдуть чотири іноземця, політик зазначив: “Ні, неправда. Більше”.
Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко виступає за внесення змін в українське законодавство, які дозволять іноземцям займати вищі керівні посади в країні.
“Моя ідея в тому, щоб шляхом змін до законів надати право залучати на держслужбу іноземців, включно до членства в уряді, або розширити перелік осіб, яким президент України може надавати українське громадянство, причому в прискореному режимі”, – сказав він.
Для пошуку кандидатур на посади членів уряду адміністрація Петра Порошенка звернулася до консалтингової кампанії у сфері рекрутингу та управління – WE Partners.
“Адміністрація Порошенко звернулася з проханням підібрати кандидатури потенційних міністрів до міжнародної консультанта WE Partners, місцевий партнер глобальної рекрутингової компанії Korn Ferrу”, – пише видання.
Представники підібрали кілька представників бізнесу, включаючи Наталю Яресько з приватної інвестиційної кампанії of Horizon Capital, щоб запропонувати її Міністерству Фінансов. Самопоміч її також запропонувала як потенційний кандидата міністра економіки. Не зрозуміло, чи американка, яка живе в Україні – Яресько прийме цю пропозицію.
Водночас голова WE Partners Тетяна Фурцева поки що відмовилась коментувати кандидатів.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас