"Ідеолог" банківських реформ в Україні призначений в.о. заступник голови НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Ідеолог" банківських реформ в Україні призначений в.о. заступник голови НБУ

Казна та Політика
2463
Заступником голови Національного банку України (НБУ) призначений Владислав Рашкован, який до цього працював на посаді директора департаменту стратегії та реформування банківської системи Національного банку України.
“На цій посаді Владислав Рашкован продовжить займатися впровадженням Стратегічної програми реформування банківської системи і керувати проектом трансформації НБУ”, – вказується в повідомленні.
Крім того, згідно з повідомленням, до сфери його нових функціональних обов’язків також буде ставитися організаційне забезпечення діяльності центрального банку та загальне керівництво департаментами фінансів та бухгалтерського обліку
“Його роботу високо оцінили представники банківського співтовариства і міжнародних фінансових інститутів. Впевнена, що Владислав Рашкован зможе забезпечити впровадження змін також у новій сфері відповідальності”, – цитується в повідомленні голова НБУ Валерія Гонтарєва.
У повідомленні нагадується, що В.Рашкован очолив департамент стратегії і реформування банківської системи НБУ в квітні-2014: з 8 квітня-2014 він увійшов до правління НБУ.
До приходу в НБУ він працював на посаді директора центру забезпечення діяльності та організації Укрсоцбанку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас