Авіакомпанії звинувачують владу в створенні монополіста на ринку - “нас відкидають в 90-ті” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанії звинувачують владу в створенні монополіста на ринку - “нас відкидають в 90-ті”

Казна та Політика
2158
Авіапідприємства України вирішили об’єднатися для захисту своїх інтересів у Асоціацію авіаперевізників України. За їх словами, прийняття нових правил допуску авіакомпаній на маршрути призведе до монополізації галузі, оскільки вони прописані фактично під одну компанію – МАУ.
“Сьогодні держава втрачає повністю контроль над авіаційною галуззю України. Це все робить в інтересах однієї окремої промислово-фінансової групи. Вибудовується повна монополія. Сьогодні всі авіапідприємства обурені тими кроками, які здійснює Міністерство інфраструктури спільно з Державіаслужбою. Безхребетність Міністерства інфраструктури призвела до того, що відверто лобіюються інтереси одного авіаперевізника”, – заявив гендиректор компанії “Атласджет Україна” Сергій Підгородецький.
“Нас відкидають в 90-ті” – додав він. “Ми звернулися із листом до президента Петра Порошенка з вимогами дослідити ситуацію, що склалася, здійснити перевірку законності приватизації державної кампанії МАУ. Вона була придбана тоді, коли представники злочинної екс-влади були присутні у всіх структурах, в тому числі, і в МАУ. Ми об’єдналися у Асоціацію авіапідприємств України, щоби забезпечити людям робочі місця і не йти на повду у монополістів”, – розповів Підгородецький.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас