США виділять Україні $20 млн на реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США виділять Україні $20 млн на реформи

Кредит&Депозит
183
Сполучені Штати, як і раніше, стверджують готовність підтримати Україну і виділять Києву $20 млн для впровадження українською владою реформ в країні, а також $3 млн на допомогу переселенцям Донбасу, повідомляє прес-служба віце-президента США Джозефа Байдена.
У прес-релізі, який оприлюднений на сайті посольства США в Україні в п’ятницю, повідомляється, що США допомагають Україні, щоб забезпечити безпеку, відновити економічну стабільність, зміцнити верховенство закону, сприяти боротьбі з корупцією і здійснювати демократичні та конституційні реформи.
Зокрема, віце-президент Дж.Байден заявив, що Білий дім виділить $20 млн для підтримки реформи в правоохоронних і судових секторах України, в тому числі прокуратури та антикорупційних реформ.
Віце-президент також заявив, що США направлять додаткові $3 млн для продовольчих пайків та допомоги особам, переміщеним в результаті конфлікту в східній Україні та інших вразливих груп населення.
Також влада США буде продовжувати працювати з Конгресом, щоб знайти додаткові можливості для допомоги США в Україні. Зокрема, адміністрація президента США запросила у Конгресу ще $45 млн, щоб допомогти створити потенціал України для забезпечення власного захисту та підвищення оперативної сумісності з США та західними силами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас