У Нацкомфінпослуг зібралися реформувати "стару закоренілу бюрократичну систему контрольно-наглядової органу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нацкомфінпослуг зібралися реформувати "стару закоренілу бюрократичну систему контрольно-наглядової органу"

Казна та Політика
294
В рамках українсько-норвезького бізнес-форуму підписано протоколи про співпрацю між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Україна), Seed Forum (Норвегія) і Seed Forum (Україна).
Співпраця передбачає реформування ринку фінансових небанківських послуг на основі найкращих зразків світового досвіду.
«Завдяки сьогоднішній угоді у нас з’явилася реальна можливість не тільки оновити матеріально-технічну базу відомства, зробивши її сучасною, але й реформувати стару закоренілу бюрократичну систему контрольно-наглядового органу, – висловив свою думку Максим Поляков, т.в.о. голови Нацкомфінпослуг.
- Сподіваюся, що норвезькі експерти та консультанти допоможуть нам створити сприятливі умови для компаній, що працюють на українському ринку, і для тих, хто розглядає можливість інвестувати в Україну».
За його словами, налагодження співпраці з однією з передових європейських держав сприятиме створенню прозорих і зрозумілих умов ведення бізнесу, а також втіленню в життя корисних економічних перетворень в Україні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас