Для киян запрацювала "Карта відновлення комунальних послуг" - інформація про аварійні та планові ремонтні роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для киян запрацювала "Карта відновлення комунальних послуг" - інформація про аварійні та планові ремонтні роботи

Казна та Політика
1115
Для оперативного контролю з боку жителів за проведенням аварійних і планових ремонтних робіт в Києві міська влада ввела “Карту відновлення комунальних послуг”. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Це інтерактивний сервіс, який дозволяє киянам в режимі онлайн відстежувати стан відновлення комунальних послуг, тимчасово припинених внаслідок аварійних пошкоджень та планових робіт, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.
“Використовуючи дані карти, кияни зможуть дізнатися про наявність аварійної ситуації в своєму будинку, відповідального і орієнтовні терміни її усунення. Частота оновлення даних дозволяє кожному користувачеві отримувати оперативну інформацію про хід проведення ремонтних робіт, а також орієнтовних датах поновлення послуги”, – каже він.
На карті відображено стан робіт з відновлення електропостачання, опалення, холодного і гарячого водопостачання, робіт на каналізаційних мережах. В перспективі в цей перелік будуть додані розділи по дорожнім і ліфтовим роботам, а також газопостачанню.
Він також додав, що жителі можуть взяти участь у створенні карти, залишивши заявку по телефону міського контакт-центру 1551 та диспетчерської з питань житлово-комунального господарства – 1557.
“Ми готові також до конструктивних пропозицій з боку користувачів сервісу по поліпшенню зручності та інформативності сервісу. Їх можна направити на електронну адресу support@1551.gov.ua”, – зазначив П.Пантелеєв.
Карта знаходиться за адресою amap.1551.gov.ua і опублікована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас