Майбутня коаліція хоче скасувати ПДВ-рахунки і встановити терміни відшкодування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майбутня коаліція хоче скасувати ПДВ-рахунки і встановити терміни відшкодування ПДВ

Казна та Політика
2978
Робочий проект Коаліційної угоди, яку буде підписано між представниками політичних сил, що увійшли до нового складу Верховної Ради за результатами позачергових виборів, пропонує здійснити ряд перетворень у сфері адміністрування податку на додану вартість за допомогою скасування рішення про введення ПДВ-рахунків і встановлення термінів гарантованого відшкодування податку.
Як наголошується в тексті угоди, розміщеному на сайті Блоку Петра Порошенка, коаліція також пропонує реформувати систему адміністрування податкових накладних, без вказівки деталей такої реформи.
«Забезпечити адміністрування податку на додану вартість із забезпеченням прав платника податків, встановлення гарантій відшкодування ПДВ і, зокрема, термінів такого відшкодування та відповідальності податкового органу за несвоєчасне отримання відшкодувань, – йдеться в документі. – Скасувати положення закону №1621 про введення системи електронного адміністрування податку на додану вартість (ПДВ-рахунків) і реформувати систему адміністрування податкових накладних».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас