Готовність № ...: українські дороги і відповідні служби поки ще не готові до зими - ДАІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готовність № ...: українські дороги і відповідні служби поки ще не готові до зими - ДАІ

Казна та Політика
526
Дорожньо-комунальні організації не повною мірою готові до роботи в зимовий період, але процес підготовки до холодів і снігопадів триває, запевнили в Державтоінспекції України.
“Ми провели обстеження доріг у вересні-жовтні, надали інформацію в органи місцевого самоврядування, звернули увагу на відсутність необхідних запасів солі, піску, на необхідність забезпечення пально-мастильними матеріалами підрозділів, які повинні займатися прибиранням проїжджої частини. Також ми звернули увагу на технічний стан транспортних засобів – спеціальної дорожньої техніки”, – розповів начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сиренко на прес-конференції в Києві.
За його словами, осінній комісійний огляд доріг показав, що дорожньо-комунальні служби не в повній мірі готові до роботи в зимовий період.
Найбільш критична ситуація, за його словом, на дорогах Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської та Миколаївської областей.
“Дорожні організації заготовили менше половини матеріалів проти ожеледиці”, – сказав начальник ДАІ.
“Київ до зими готується, ми це бачимо. Краще поставити це питання Київській міській адміністрації, але вони готуються, йде період підготовки”, – додав начальник ДАІ.
А.Сиренко звернувся до всіх водіїв з проханням переходити на зимовий варіант руху: змінити гуму з літньої на зимову, перейти до зниження швидкісного режиму і посилити увагу при русі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас