АП відновить діяльність Ради інвесторів при президенті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АП відновить діяльність Ради інвесторів при президенті

Казна та Політика
141
Адміністрація президента відновить діяльність Ради інвесторів при президенті України, який буде реальним майданчиком комунікації та формування позитивного інвестиційного клімату.
Про це заявив під час брифінгу заступник глави АП Дмитро Шимків.
“Цей орган дозволить зробити максимально прозорим і публічним процес аналізу інвестиційних проектів, вивчення проблем та шляхів вирішення конфліктних ситуацій”, – сказав він.
Також замглави АП зазначив, що в ході зустрічей з представниками Американської торгової палати та Європейської бізнес-асоціації головними скаргами іноземних інвесторів стали посилення тиску з боку контролюючих органів і продовження судових процесів, ініційованих органами виконавчої влади ще при Вікторі Януковичі.
«Наші перевіряючі органи креативні: знаходять моделі, як заходити на підприємства і тиснути на них», – додав Шимків.
Крім того, він анонсував проведення на початку наступного року донорської конференції, яка буде спрямована на відновлення економіки України в середньостроковій перспективі.
Довідка. Попередня Рада інвесторів при президенті України припинила своє існування після президентських виборів у травні цього року. Глобальним завданням Ради є внесення пропозицій щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні для створення сприятливих ринкових умов для роботи вже існуючим вітчизняним та іноземним інвесторам, а також для залучення нових іноземних інвесторів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас