Україна хоче прискорити отримання $500 млн від Світового банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна хоче прискорити отримання $500 млн від Світового банку

Кредит&Депозит
570
Затримка надання другого траншу кредиту ВБ України виникла у зв’язку з позачерговими виборами до Верховної Ради.
Україна розраховує на прискорення процесу отримання другого траншу кредиту на політику розвитку в розмірі 500 млн дол. від Світового банку (СБ), заявив заступник голови Міністерства економічного розвитку і торгівлі Ігор Веремій на зустрічі з представниками СБ.
«Друга позика на політику розвитку – це ключова тема співпраці з Світовим банком, тому всі завдання, які є в матриці стратегічних та інституціональних реформ проекту з приводу законодавчих змін, нормативних актів, у нас на постійному контролі», – цитує Веремія прес-служба міністерства.
Затримка надання другого траншу кредиту ВБ України виникла у зв’язку з позачерговими виборами до Верховної Ради, які пройшли 26 жовтня. Однак, за словами Веремія, Україна має намір внести всі необхідні законодавчі зміни, передбачені кредитним договором.
В свою чергу, представники Світового банку підтвердили готовність продовжувати затверджену програму. Керівник фіскального відділу ВБ Лалита Мурті заявила про бажання керівництва організації прискорити процес виділення коштів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас