Кабмін розподілив 45,8 млн грн на будівництво, реконструкцію та енергозбереження соцоб'єктів Львова, Києва, Івано-Франківської та Тернопільської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін розподілив 45,8 млн грн на будівництво, реконструкцію та енергозбереження соцоб'єктів Львова, Києва, Івано-Франківської та Тернопільської області

Казна та Політика
181
Уряд України розподілив між головними розпорядниками 45,772 млн грн бюджетних призначень Міністерства фінансів за програмою “Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом міністрів України”.
Відповідне розпорядження Кабінету міністрів №1010-р від 22 жовтня оприлюднено на веб-сайті уряду.
Так, кошти в розмірі 20 млн грн будуть надані Львівської обласної державної адміністрації для реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж.Вашингтона, 6.
Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства як головному розпоряднику коштів уряд виділив 13,5 млн грн для розробки проектів з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Шумського району на Тернопільщині.
Кошти держбюджету в розмірі 9,7721 млн грн будуть надані Івано-Франківській облдержадміністрації на реалізацію першої черги проекту будівництва поліклініки потужністю 850 відвідувань в зміну в Коломиї в області.
Міністерству освіти і науки на виконання першочергових протиаварійних робіт щодо відновлення після пожежі даху корп.№3 Національного університету біоресурсів і природокористування по вул. Героїв Космосу, 15 в Києві уряд виділив 2,5 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас