Дві новостворені компанії з Сейшел і Панами поборються за нафтогазові площі в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві новостворені компанії з Сейшел і Панами поборються за нафтогазові площі в Україні

Енергетика
1023
ТОВ “Авантаж Енерго” і ТОВ “Слобіднафта” (обидві – Київ) допущені до торгів з продажу спецдозволів на Біличівську і Лосіщанську нафтогазоносну площу (Полтавська і Сумська обл.) 12 листопада, повідомляє прес-служба Державної служби геології та надр України (Держгеонадр) .
“Авантаж Енерго” і “Слобіднафта” засновані в жовтні 2014 року, власник першої – компанія “Маркотекс Ресорсіс Інк” (Сейшели), другий – “Ентервейл Еллайенс Корп” (Панама).
В свою чергу за Підгірцівську нафтогазоносну площу (Львівська область) на конкурсом 12 листопада буде боротися ТОВ “Геологічне бюро“Львів” та ТОВ “Георозвідка” (обидва – Львів).
Геологічне бюро “Львів” контролює український бізнесмен Зіновій Козицький. В свою чергу “Георозвідка” заснована Юрієм Неспляком, який раніше обіймав посади головного геолога в компаніях “Трубопласт” і “Горизонти” З.Козицького.
Як повідомлялося, Госегеондр спочатку планувало виставити на аукціон 12 листопада п’ять нафтогазоносних площ у Львівській, Полтавській і Сумській областях. Однак за трьома площами достатня кількість заявок отримано не було.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас