З ДФС в рамках люстрації було звільнено 73 співробітника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З ДФС в рамках люстрації було звільнено 73 співробітника

Казна та Політика
254
З Державній фіскальній служби України в рамках люстрації було звільнено 73 співробітника. Про це говориться в повідомленні прес-служби ГФС.
“Зокрема, на підставі прямої норми законодавчого акта з ДФС звільнено 53 працівника, в тому числі 39 осіб керівного складу центрального та обласних апаратів (включаючи 34 працівника підрозділів податкової міліції), 11 посадових осіб керівного складу податкових інспекцій (з них – 6 працівників податкової міліції), 3 осіб керівного складу митниць”, – йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що до набрання чинності закону “Про очищення влади” за власним бажанням звільнилися 20 посадових осіб, в тому числі 2 директори департаментів, керівник підрозділу податкової міліції центрального апарату та 17 співробітників податкової міліції центрального апарату та регіональних органів ДФС.
У прес-службі відзначили, що процес кадрового очищення в податкових і митних органах розпочався ще в березні 2014 р. Так, ще до прийняття закону про люстрацію з органів Міністерства доходів і зборів та Державної фіскальної служби України було звільнено більше 6,5 тис. посадових осіб.
Нагадаємо, в Україні 16 жовтня 2014 вступив в силу закон № 1682-VII “Про очищення влади” (про люстрацію).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас