Мінагропрод виплатив 402,5 млн грн боргу в рамках держпрограми з підтримки тваринників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінагропрод виплатив 402,5 млн грн боргу в рамках держпрограми з підтримки тваринників

Аграрний ринок
135
Міністерство аграрної політики та продовольства констатує погашення кредиторської заборгованості за минулі періоди перед сільськогосподарськими виробниками в сумі 402,5 млн грн, виділених з державного бюджету за програмою “Державна підтримка галузі тваринництва”.
Про це говориться в повідомленні Мінагрополітики.
Прес-служба міністерства уточнила, що на даний момент вже завершено погашення заборгованості і всі кошти направлені в регіони, в тому числі східний, але аграрії Донецької та Луганської областей поки не можуть скористатися даними коштами.
“Уже 100% виробників тваринницької продукції отримали належні їм кошти, крім Донецької та Луганської областей, де у зв’язку з проведенням бойових дій зараз опрацьовується механізм їх видачі”, – сказано в повідомленні.
Кошти спрямовані на виплату спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби, за поголів’я корів м’ясного виду, а також за вирощений та проданий на забій і переробку молодняку великої рогатої худоби та свиней (крім свиноматок і кнурів) суб’єктам господарювання, які мають власні (орендовані) потужності для забою тварин, також виплати направлені на часткове відшкодування витрат на закупівлю індивідуальних доїльних апаратів.
Як повідомлялося раніше, у вересні Мінагрополітики схвалило напрямок на погашення кредиторської заборгованості перед сільськогосподарськими виробниками, яка станом на 1 січня 2014 склала 402, 5 млнгрн, виділених з держбюджету за програмою “Державна підтримка галузі тваринництва”.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас