Порошенко запропонував кандидатуру Яценюка на пост прем'єра - але за умови "детального узгодження плану спільної діяльності" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко запропонував кандидатуру Яценюка на пост прем'єра - але за умови "детального узгодження плану спільної діяльності"

Казна та Політика
1153
Президент України Петро Порошенко запропонував кандидатуру чинного глави Кабінету міністрів України Арсенія Яценюка на посаду голови майбутнього уряду.
Відповідне повідомлення Петро Порошенко зробив на своїй сторінці в Facebook.
“Запропонував фракції БПП висунути на посаду прем’єр-міністра Арсенія Яценюка”, – підкреслив він.
В свою чергу, партія “Блок Петра Порошенка” заявила, що підтримає кандидатуру Арсенія Яценюка на пост прем’єр-міністра України, запропоновану президентом Петром Порошенком за умови погодження плану спільної діяльності.
“Партія“Блок Петра Порошенка” підтримає кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду прем’єр-міністра нового коаліційного уряду за умови детального узгодження плану спільної діяльності”, – йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті партії, з посиланням на рішення, прийнятого в ході першого засідання майбутньої фракції в п’ятницю в Києві.
Згідно з інформацією, на засіданні також були делеговані представники для переговорної групи зі створення коаліції – Юрій Луценко, Володимир Гройсман та Віталій Ковальчук.
“За попередніми даними, фракція” Блок Петра Порошенка” вже становить 150 депутатів. Це 132 кандидата, обрані в загальнодержавному та одномандатних округах, а також 18 самовисуванців, яких партія підтримала на виборах”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас