Deutsche Bank зафіксував збиток у розмірі 94 млн євро через судові витрати майже на 900 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank зафіксував збиток у розмірі 94 млн євро через судові витрати майже на 900 млн євро

Фондовий ринок
166
Чистий збиток Deutsche Bank AG в третьому кварталі 2014 склав 94 млн євро в порівнянні з чистим прибутком в 41 млн євро за аналогічний період минулого року, повідомляється в прес-релізі банку.
Збиток зафіксований у зв’язку з високими судовими витратами на суму 894 млн євро.
Аналітики, опитані MarketWatch, в середньому очікували, що банк отримає чистий прибуток у розмірі 92 млн євро.
Виручка Deutsche Bank в минулому кварталі збільшився на 2% – до 7,9 млрд євро.
“Серйозний негативний вплив на показники банку в третьому кварталі надали відрахування, пов’язані з триваючою роботою за рішенням судових суперечок, – наголошується в повідомленні Deutsche Bank. – Крім цього, ми понесли витрати у зв’язку з адаптацією до нових регулятивних норм, вдосконаленню наших систем контролю та інвестуванням в ріст ключових напрямків бізнесу”.
Ці витрати були частково компенсовані за рахунок реалізації програми скорочення витрат, яка нині досягла цільового показника, встановленого на весь 2014 рік.
Відрахування Deutsche Bank в резерви на можливі втрати по позиках у липні-вересні склали 269 млн євро, скоротившись на 47% у порівнянні з тим же періодом минулого року.
Виручка підрозділу, що займається корпоративними банківськими операціями та операціями з цінними паперами, збільшилася в минулому кварталі на 9% – до 3,1 млрд євро. Поліпшення показника обумовлено, головним чином, підвищенням виручки від операцій з борговими паперами, що склав 15%, і обумовленим поліпшенням ринкових умов і зростанням клієнтської активності.
Підрозділ з обслуговування приватних клієнтів та бізнесу збільшив виручку на 3% – до 2,4 млрд євро, виручка підрозділу з управління активами заможних людей залишилася стабільною на рівні 1,3 млрд євро.
Достатність основного капіталу (Tier 1) Deutsche Bank згідно правилам “Базеля III” на кінець вересня склала 11,5%, не змінившись у порівнянні з показником на 30 червня.
Deutsche Bank AG є найбільшим комерційним банком Німеччини і найбільшим за обсягом виручки інвестиційним банком Європи.
За матеріалами:
ФинМаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас