Сплата єдиного податку в Україні зросла на чверть - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сплата єдиного податку в Україні зросла на чверть - ДФС

Казна та Політика
907
За 9 місяців поточного року платники, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету майже 5,1 млрд грн єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на чверть, повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби України.
Нагадаємо, за січень-вересень 2013 спрощенці перерахували майже 4,1 млрд грн.
Зараз, за повідомленням, питома вага в сплаченій сумі єдиного податку займають надходження від фізичних осіб-підприємців. За вказаний період вони сплатили 3,6 млрд грн, що на 29,4% більше минулорічного показника.
“Від юридичних осіб, які працюють на спрощеній системі оподаткування, бюджет отримав 1,4 млрд гривень. Порівняно з відповідним періодом 2013 юрособи-спрощенці збільшили сплату майже на 17%”, – відзначили в прес-службі.
Нагадаємо, що, згідно з Податковим кодексом, єдиний податок сплачується I і II групами не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця, платниками інших груп спрощеної системи оподаткування – протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас