«Укрзалізниця» призначила додаткові рейси з Києва в Ужгород та Івано-Франківськ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» призначила додаткові рейси з Києва в Ужгород та Івано-Франківськ

Казна та Політика
350
Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом на період осінніх шкільних канікул збільшила кількість рейсів раніше призначених двох додаткових поїздів, що з’єднують столицю України з Ужгородом та Івано-Франківськом, повідомили УНІАН в прес-службі відомства.
Зокрема, поїзд № 239/207 за маршрутом Київ – Ужгород відправиться в додатковий рейс 31 жовтня в 19:51 і прибуде до Ужгорода на наступний день в 10:50. У зворотному напрямку поїзд вирушить 2 листопада в 13:21 і прибуде до столиці на наступний день в 6:17.
Поїзд курсуватиме із зупинками, зокрема, на станціях Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява та Мукачево.
Додатковий поїзд № 269/219 за маршрутом Київ – Івано-Франківськ вирушить 31 жовтня в 22:23 і прибуде до Івано-Франківська на наступний день в 11:37. У зворотному напрямку поїзд вирушить 2 листопада в 20:00 і прибуде до столиці на наступний день в 9:01.
Поїзд курсуватиме із зупинками, зокрема, на станціях Козятин, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Львів.
В повідомленні зазначається, що продаж квитків на вищевказані поїзди вже відкрита в усіх залізничних касах та в онлайн-системі бронювання і покупки проїзних документів booking.uz.gov.ua.
«Укрзалізниця» постійно аналізує попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і з урахуванням власних можливостей (наявності вільного рухомого складу, пропускної здатності вокзалів) призначає додаткові потяги та збільшує кількість вагонів в цілорічних поїздах», – підкреслює прес-служба.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас