30 травня відбулися Загальні Збори ПФТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

30 травня відбулися Загальні Збори ПФТС

Фондовий ринок
540
На Загальних Зборах заслухано звіт Ради і Президента ПФТС, визначено пріоритетні напрямки діяльності та розвитку ПФТС, затверджено зміни до нормативних документів, проведено довибори до складу Ради та перевибори членів Ревізійної комісії.
До Ради ПФТС обрано ЗАТ «Банк НРБ-Україна», ВАТ «ВАБанк», ЗАТ «ФК «Сократ», ВАТ «Сігма-фонд» та ТОВ «Фоїл Сек'юрітіз Нью Юроп».
Таким чином, станом на 2 червня 2003 року до складу Ради ПФТС входять 15 компаній та банків: ВАТ «АППБ «Аваль», ЗАТ «Перший український міжнародний банк», ВАТ «АКБ «Укрсоцбанк», ЗАТ «Банк НРБ-Україна», ВАТ «ВАБанк», ЗАТ «Альфа Капітал», ТОВ «Арт-капітал», ТОВ «Драгон Капітал», ЗАТ «ІК «ІТТ-Інвест», ТОВ «Міжрегіональна фінансова компанія», ЗАТ «ІК «Проспект інвестментс», ВАТ «ІК «Славутич Капітал», ЗАТ «ФК «Сократ», ВАТ «Сігма-фонд» та ТОВ «Фоїл Сек'юрітіз Нью Юроп».
30 травня відбулося засідання Ради ПФТС, на якому було обрано нового Голову — Голову Правління ВАТ «АКБ «Укрсоцбанк» Бориса Тимонькіна.
На засіданні Ради ПФТС 29 травня до ПФТС було прийнято ЗАТ “Ост-Інвест” та ТОВ “Трансат-Брок”. Радою Асоціації також було заслухано звіти голів Торгового комітету та Комітету з розрахунків, розглянуто проекти рішень Загальних зборів.
За матеріалами:
ПФТС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас