Порошенко створив "секретну групу" з контролю за діяльністю податкової і митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко створив "секретну групу" з контролю за діяльністю податкової і митниці

Казна та Політика
1542
Президент України Петро Порошенко створив секретну групу з контролю за діяльністю податкової і митниці. Про це заявив голова Служби безпеки України (СБУ) Валентин Наливайченко.
“Створена Президентом група високого рівня, керівник цієї групи не розголошується. Ніхто не знає, хто це насправді, але це дуже високий чиновник з Адміністрації Президента. Ця група високого рівня щодня робить дві речі: перше – моніторинг надходжень до бюджету від кожної митниці, кожної фіскальної установи, друге – там, де відразу видно з моніторингу, що є контрабанда або несплата податків, або інша корупційна діяльність, йдуть рішучі доручення Президента і кримінальні провадження або відсторонення від посад”, – повідомив Наливайченко.
Він зазначив, що заміна керівників, в тому числі і правоохоронних органів в регіонах, дуже часто є наслідком роботи цієї секретної групи.
“У Президента є чітке бачення: правоохоронці будь-якого рангу повинні відійти від контрабанди, бути звільнені і притягнуті до відповідальності”, – додав Наливайченко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас