Порошенко приділяє особливу увагу дружбі з Ізраїлем - МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко приділяє особливу увагу дружбі з Ізраїлем - МЗС

Казна та Політика
571
В ході візиту було досягнуто домовленості про проведення в 2015 році Днів української культури в Ізраїлі та Днів ізраїльської культури в Україні
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів двосторонні зустрічі з Прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньяху, Спікером Кнесету Юлієм Едельштейном, главою МЗС Авігдором Ліберманом і Головою Комітету Кнесету з іноземних справ і оборони Зеєвом Елькіним. Про це повідомляє пресс-служба МЗС України.
“Під час розмов Павло Клімкін підкреслив, що президент України Петро Порошенко пиділяє особливу увагу розвитку співробітництву з Державою Ізраїль та єврейською громадою України.
В ході зустрічей обговорили плани щодо подальшого розвитку української-ізраїльських відносин у політичній, торговельно-економічні та культурно-гуманітарній сферах, а також ситуацію з безпекою.
Серед іншого, була досягнута домовленість про проведення в 2015 році Днів української культури в Ізраїлі та Днів ізраїльської культури в Україні.
Міністр також відвідав Патріарха Єрусалимського Теофіла III, помолившись на Святій землі за єдину неподільну Україну та її європейське майбутнє.
Крім того, Павло Клімкін провідав українців, які отримали важкі поранення під час Революції Гідності та антитерористичної операції в східних регіонах України, і які зараз знаходяться в клініці “Каплан” м.Реховот.
Глава зовнішньополітичного відомства також дав інтерв’ю провідним ізраїльським ЗМІ. Він відповів на питання про ситуацію в нашій державі та майбутній розвиток відносин України та Ізраїлю”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас