Американські розробники не вірять у майбутнє кнопки «Dislike» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські розробники не вірять у майбутнє кнопки «Dislike»

Особисті фінанси
1369
Розробник популярної в соціальній мережі Facebook кнопки «Like» Бретт Тейлор (Bret Taylor) пояснив, чому користувачам не варто чекати появи кнопки «Dislike».
Facebook-спільнота давно чекає від адміністрації соціальної мережі активації кнопки «Dislike», яка дозволить висловлювати своє негативне ставлення до того чи іншого запису, фотографії чи посилання.
Брет Тейлор запевняє, що сподівання отримати можливість «не любити» у соціальній мережі безнадійні.
Створення такої кнопки обговорювали неодноразово, однак, неприємні наслідки і для користувачів, і для соціальної мережі занадто великі, щоб додати подібний функціонал.
На думку Тейлора, поява «Dislike» спровокує негативне ставлення до Facebook, оскільки кнопку можуть використовувати для зведення особистих рахунків або звичайного хуліганства.
Більше того, навіть клавіша «Like» існує в соціальній мережі для того, щоб її користувачі могли поділитися один з одним тією чи іншою інформацією, коли їм самим нічого сказати.
Сама по собі кнопка в своїй оригінальній задумці не передбачає, що користувачу дійсно близький зазначений матеріал.
Раніше соціальна мережа Facebook оголосила, що з листопада 2014 року почне видаляти групи і додатки, що заохочують зловживання кнопкою «Like».
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас