Генпрокуратура виявила розтрату майна в 600 тис. грн на київському підприємстві "оборонки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура виявила розтрату майна в 600 тис. грн на київському підприємстві "оборонки"

Казна та Політика
307
Військова прокуратура Центрального регіону під час перевірки виявила розтрату майна на київському підприємстві оборонно-промислового комплексу на суму понад 600 тис. грн.
“Встановлено, що посадові особи підприємства в період з квітня 2009 року по травень 2011 року внесли в офіційні документи завідомо неправдиві відомості та вчинили розтрату майна. Збитки державі оцінюється в суму більше 600 тис. грн, тобто в особливо великих розмірах”, – повідомляє прес-служба генеральної прокуратури в середу.
Відомості за даним кримінальної злочину внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.366 (службове підроблення, загрожує обмеженням волі на строк до трьох років), ч.5 ст 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років).
Після проведення судово-бухгалтерської експертизи наслідком буде визначено коло осіб, причетних до скоєння злочинів, а також остаточна кваліфікація їх діяння.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас