Сумське НВО ім. Фрунзе в 2015 р поставить станційне обладнання для 2 узбецьких родовищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сумське НВО ім. Фрунзе в 2015 р поставить станційне обладнання для 2 узбецьких родовищ

Світ
256
Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання (НВО) ім. Фрунзе, яке входить до групи “Енергетичний стандарт” бізнесмена Костянтина Григоришина, поставить партію станційного устаткування в рамках подальшого облаштування промислів “Північний Нішан” і “Південний Кемачі” в Узбекистані.
Як повідомляється в прес-релізі підприємства у вівторок, згідно з контрактом, вартість якого не розголошується, необхідно виготовити вісім теплообмінних апаратів типу “газ-газ”, така ж кількість захисних грат, а також блок системи маслоснабжения.
Відвантаження готової продукції запланована на кінець першого кварталу 2015 року.
“Наше підприємство продовжує співпрацю з Узбекистаном в рамках розвитку цих перспективних родовищ. Зокрема, на“Північний Нішан“будуть відправлені чотири 1-тонних теплообмінника, захисні решітки двох модифікацій (по 4 од. кожній) і блок системи маслопостачання. На“Південний Кемачі”- два теплообмінних апарати масою по 5,6 тонн і ще два – півторатонні”, – цитує прес-служба ведучого менеджера відділу продажів по Середній Азії та країнах СНД Андрія Мельника.
Як відзначає прес-служба, в даний час Сумське НВО також продовжує випуск турбокомпресорних агрегатів для облаштування цих двох родовищ – по 4 од. кожен.
Сумське НВО ім. Фрунзе є одним з найбільших в Європі виробників газоперекачувальних агрегатів і комплектних компресорних станцій різного призначення; широкої номенклатури насосів, компресорів, центрифуг, обладнання для хімічної, газової та нафтопереробної промисловості, атомних електростанцій.
Об’єднання в 2013 році отримало чистий дохід 2 млрд 268, 56 млн грн – на 30,2% менше, ніж в 2012 році, чистий збиток склав майже 160 млн грн проти чистого прибутку 215,21млн грн роком раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас