Порошенко пропонує страхувати ризики експортерів при виході на зовнішні ринки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко пропонує страхувати ризики експортерів при виході на зовнішні ринки

Казна та Політика
268
У структурі українських органів влади має бути експертне агентство, яке страхувало б ризики українських виробників при виході на зовнішні ринки. Це буде зроблено за рахунок держави, сказав президент.
Президент України Петро Порошенко виступає за створення в органах влади експертного агентства зі страхування ризиків українських експортерів.
Як повідомляє прес-служба глави держави, про це Порошенко заявив під час виступу на нараді з представниками промислових підприємств Дніпропетровської області.
“У структурі українських органів влади має бути експертне агентство, яке страхувало б ризики українських виробників при виході на зовнішні ринки. Це буде зроблено за рахунок держави”, – сказав Порошенко, висловивши переконання, що роботу з його організації необхідно почати відразу після парламентських виборів.
Він підкреслив, що для влади пріоритетом є оборона держави. Але це не може виправдовувати затримки в проведенні реформ, необхідних для відродження економіки. Також глава держави закликав вітчизняних виробників вносити свої пропозиції щодо реформ у сфері економіки і в питанні організації страхування експортних ризиків.
Порошенко додав, що за останній рік умови ведення економічної діяльності в Україні кардинально змінилися – в результаті підписаної Угоди про асоціацію з ЄС для українських виробників був відкритий європейський ринок. Зокрема, українська сторона досягла домовленості про односторонні преференції з боку ЄС до 1 січня 2016 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас