Siemens веде переговори про продаж бізнесу з випуску товарів для тих, хто погано чує за 2 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens веде переговори про продаж бізнесу з випуску товарів для тих, хто погано чує за 2 млрд євро

Фондовий ринок
77
Німецький концерн Siemens AG веде переговори про продаж бізнесу з виробництва продукції для тих, хто погано чує, більш ніж за 2 млрд євро групі інвесторів на чолі з фондом прямих інвестицій EQT Partners AB, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.
За словами джерел, серед інших інвесторів – Permira Advisers LLP, а також інтерес до компанії проявляє датський виробник товарів для тих, хто погано чує, GN Store Nord A/S.
Сторони можуть ухвалити угоду в найближчі кілька тижнів, повідомило джерело. При цьому він зазначив, що переговори можуть виявитися безуспішними, і це змусить Siemens повернутися до ідеї проведення IPO бізнесу.
Раніше Siemens заявляла про намір розмістити акції підрозділи на відкритому ринку. Такий крок, за словами глави компанії Джо КЕЗЕР, допоміг би цьому бізнесу розвиватися в якості незалежної компанії.
Однак з урахуванням несприятливої ​​ситуації на ринку в даний час Siemens воліє продати підрозділ, зазначив один з джерел.
Раніше цього року Siemens почав реорганізацію операцій, відповідно до якої концерн матиме дев’ять підрозділів крім окремого бізнесу в сфері продукції для охорони здоров’я. До цього операції Siemens були розділені на чотири основних напрямки, кожен з яких мав кілька підрозділів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас