У Києві ще раз змінять вигляд квитанцій за послуги ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві ще раз змінять вигляд квитанцій за послуги ЖКГ

Казна та Політика
1294
У Києві вдруге за рік вводять нову форму квитанцій для оплати комунальних послуг. Про це повідомив перший заступник директора КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” Андрій Щербина.
Зміна форми квитанцій викликано змінами в законодавстві, заявляють до ГІОЦ.
“Законодавство вимагає наявності спеціальних рахунків, на які кияни здійснюють оплату послуг. Це з гарячого водопостачання і з теплопостачання. Тому форма квитанції буде в наступному місяці знову змінена. Після узгодження форми квитанції інформацію про те, яка буде ця квитанція і як її оплачувати, ми теж надамо”, – зазначив Андрій Щербина.
За словами Щербини, в листопаді мешканці столиці знову отримають рахунки для оплати житлово-комунальних послуг до 10 числа – як і раніше.
“На наступний місяць узгоджений між усіма учасниками процесів календарний графік виходу квитанцій. І цей графік повинен забезпечити вихід квитанцій з 7 по 9 число наступного місяця”, – сказав Щербина.
Нагадаємо, вид квитанцій на оплату комунальних послуг в Києві змінився в серпні. В платіжці окремо вказані тарифи на використання кожної послуги, а також найменування комунальних підприємств – постачальників послуг.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас