Яценюк розраховує на економічне зростання в 2016 році - "якщо ми разом будемо продовжувати реформи" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк розраховує на економічне зростання в 2016 році - "якщо ми разом будемо продовжувати реформи"

Казна та Політика
1139
Економічне зростання України та поліпшення її іміджу в світі можливі з 2016 року, заявив в ефірі одного з телеканалів прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
«Якщо ми разом, ми відповідальні, якщо будемо продовжувати реформи, які почав робити нинішній Кабінет міністрів, – 2015 рік пройдемо. Він буде непростим, але пройдемо. 2016 я бачу як рік зростання і зростання реального позитивного іміджу України”, – сказав Яценюк. За його словами, 2016 рік стане “роком впевненості”. “Впевненості для країни в її майбутньому. Тільки за це треба боротися», – сказав глава уряду.
Яценюк зазначив, що заради цього потрібно об’єднувати людей, які мають потенціал і можуть досягти поставлених цілей. За його словами, в цьому сенсі доречно буде напередодні парламентських виборів сформувати і підписати коаліційну угоду з учасниками передвиборчої гонки.
«Буде правильно, якщо ми в коаліційній угоді напишемо тільки один пункт: виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, – сказав прем’єр-міністр. – Все інше у нас готово: у парламенті є десятки законопроектів про зменшення кількості податків, про бюджетну децентралізацію, прийнятий закон про боротьбу з корупцією, про територіальні громади».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас