Австралія готується до найбільшого IPO з 1997 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралія готується до найбільшого IPO з 1997 року

Фондовий ринок
573
Австралійська державна компанія Medibank, що займається страхуванням в області охорони здоров’я, планує залучити до 5,5 млрд австралійських доларів ($4,8 млрд) в ході найбільшого первинного публічного розміщення з Telstra в 1997 року.
У проспекті, поданому компанією в Комісію з цінних паперів та інвестицій Австралії, компанія позначила ціновий діапазон за акцію в 1,55 – 2 австралійських долара.
Уряд планує продати всю свою частку за допомогою пропозиції 2,75 млрд акцій. Приватизація Medibank, заснованого урядом в 1970-х рр. в якості установи, що надає послуги в доступному страхуванні, є частиною зусиль по скороченню державного боргу.
Австралійські роздрібні інвестори зможуть подати заявку на акції Medibank з 28 жовтня. Очікується, що торги стартують 25 листопада.
Цінову межу для роздрібних інвесторів було встановлено на рівні 2 австралійських доларів за акцію, що означає для жителів Австралії, які вирішили подати заявку на акції, що вони не будуть платити більше цієї суми, навіть якщо остаточна ціна встановлюється вище індикативного діапазону.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас