"Нова Пошта" вийшла на ринок експрес-доставки Молдови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова Пошта" вийшла на ринок експрес-доставки Молдови

Фондовий ринок
890
Компанія “Нова Пошта” почала надавати послуги експрес-доставки відправлень на внутрішньому ринку Молдови.
Як повідомила прес-служба компанії, в тестовому режимі було відкрито чотири відділення в трьох містах – Кишиневі, Кагулі і Бельцях. Для роботи на зарубіжних ринках компанія використовує зареєстровану міжнародну торговельну марку Nova Poshta.
“Зараз в Молдові активно розвиваються інтернет-магазини, промисловість та мережі продуктового рітейлу, в зв’язку з чим зростає попит на послуги експрес-доставки, як у бізнесі, так і серед населення”, – цитується в повідомленні директор з розвитку компанії Сергій Коваленко.
За його словами, на цьому етапі компанія робить, в основному, адресні доставки, але з часом планує розширити присутність і розвивати поштові перевезення між відділеннями.
Компанія також відзначає, що як асоційований член Європейського Союзу Молдова є перспективним напрямком для відкриття бізнесу.
“Як і на більшості ринків Східної Європи, в Молдові присутній сильний державний монополіст, який контролює близько половини ринку внутрішніх відправлень, і представництва великої четвірки: DHL, TNT, UPS, FedEx”, – наголошується в прес-релізі.
Як повідомлялося, 2 жовтня відкрилися відділення “Нової Пошти” в Грузії.
“Нова Пошта” – оператор експрес-доставки, надає послуги доставки документів, посилок і вантажів в будь-яку точку України. В Україні працює 1533 відділення компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас