Загальна закордонна допомога Україні для облаштування держкордону становить 500 млн грн - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Загальна закордонна допомога Україні для облаштування держкордону становить 500 млн грн - Яценюк

Кредит&Депозит
121
Україна отримує допомогу в фінансуванні облаштування державного кордону по 15 міжнародним проектам, заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.
“Ми отримуємо на даний момент допомогу у фінансуванні облаштування державного кордону по 15 міжнародним проектам. Загальний обсяг фінансування – 500 млн грн”, – сказав А.Яценюк після ознайомлення з облаштуванням кордону біля пропускного пункту “Гоптівка” в Харківській області в середу.
За його словами, основна сума коштів надійшла від Європейського Союзу (235 млн грн)».. Ще не використано жодної копійки. Ми оголошуємо публічний тендер, активні роботи почнуться після завершення тендера. До кінця року тендер закінчиться”, – сказав А.Яценюк.
За його словами, в даний час облаштування кордону здійснюється за кошти, виділені безпосередньо Держприкордонслужбі України. Загальний обсяг витрачених відомством коштів становить 7 млн грн.
Прем’єр-міністр також нагадав, що відповідно до рішення уряду, проект облаштування кордону має бути реалізований протягом трьох років
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас