Fitch відкликало рейтинги Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch відкликало рейтинги Індустріалбанку

Фондовий ринок
376
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings відкликало рейтинги Індустріалбанку (Запоріжжя), говориться в повідомленні рейтингового агентства.
“… Fitch Ratings відкликало рейтинги Індустріалбанку, оскільки банк прийняв рішення припинити участь в рейтинговому процесі”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, відкликано довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті CCC, короткостроковий РДЕ в іноземній валюті C, рейтинг підтримки 5, рівень підтримки довгострокового РДЕ “немає рівня підтримки”, рейтинг стійкості “ccс”.
Рейтинг банку CCC відображав складне операційне середовище, слабку якість активів і значні активи, які стосуються пов’язаних сторін, відзначає Fitch.
Згідно з повідомленням, рейтинги відкликані без підтвердження, так як банк не надав Fitch достатньої інформації для прийняття рішення про належному рівні рейтингів.
Індустріалбанк заснований в 1990 році. Його найбільшими акціонерами на 1 липня 2014 роки є СОДО “Захід-Резерв” (17,1884%) і Ігор Дворецький (3,9786%).
За даними Нацбанку України, на 1 липня 2014 року по розміру загальних активів (2,751млрд грн) банк займав 65-е місце серед 173 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас