Українська армія отримає іноземну розвідтехніку - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська армія отримає іноземну розвідтехніку - Порошенко

Казна та Політика
752
Президент України Петро Порошенко повідомив про домовленість з деякими іноземними партнерами про постачання в Україну нової розвідувальної техніки, яка значно підвищить ефективність застосування ЗСУ.
“Потрібно вдосконалити навички володіння сучасними прийомами ведення війни. Деякі види новітнього високоточної зброї ми тільки почали постачати, і сьогодні вранці у мене були переговори з керівниками двох надзвичайно важливих наших партнерів, які мені підтвердили поставки нової розвідувальної техніки, яка значно підвищить ефективність застосування Збройних сил України”, – сказав глава держави, виступаючи в сесійній залі парламенту.
За його словами, на жаль, про деякі види високоточної зброї “ми поки не можемо і мріяти”.
“Це буде завданням нового міністра оборони – налагодити таке ефективне співробітництво, продемонструвати таку ефективність дій нашої армії, яка дозволить нам на це претендувати”, – сказав президент, представляючи нову кандидатуру на пост міністра оборони Степана Півторака.
Порошенко підкреслив, що очікує від нового глави оборонного відомства створення потужної системи оборони України, реформування системи забезпечення логістики військ, в тому числі з урахуванням позитивного досвіду Національної гвардії України.
“На кардинально іншому рівні стоять сьогодні питання міжнародного співробітництва, включаючи військово-технічну та військову кооперацію з нашими партнерами – країнами НАТО, ЄС, США, Канади та інших”, – сказав він.
Порошенко також наголосив на важливості налагодження ефективної співпраці з волонтерами в питаннях забезпечення армії всім необхідним.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас