Чому ціни на нерухомість в Англії зростуть на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому ціни на нерухомість в Англії зростуть на 30%

Нерухомість
975
Ціни на житло у Великобританії зростуть на 30% в найближчі п’ять років, йдеться в доповіді Oxford Economics.
Прогноз, який був опублікований в п’ятницю, свідчить про зростання відмінностей регіональних цін на житло. На півдні Англії ціни на житло зростуть на приголомшливі 37% протягом наступних п’яти років. Але Північний Захід Англії відстає. Там ціни на житло зростуть на 24%.
“Розуміння шляху майбутнього зростання цін на житло є ключовим елементом британської економічної стратегії та прийняття рішень”, заявив Міль Шіпсайд, директор Rightmove.
Темпи відновлення економіки Великобританії в даний час перевершують своїх основних європейських колег. Економіка Німеччини скоротилася, а економіка Франції демонструє стагнацію в другому кварталі цього року, свідчить статистичне бюро Європейського Союзу. Втім, в четвер канцлер Джордж Осборн заявив ВВС, що економіка Великобританії не має імунітету до сповільнення в єврозоні.
При цьому в дослідженні Королівського інституту дипломованих оцінювачів (RICS) йдеться, що ціни на житло в Лондоні впали минулого місяця вперше більш ніж за три роки, в той час як ціни у Великобританії в цілому продемонстрували найменше збільшення за 15 місяців.
Аналітики RICS відзначають, що вартість нерухомості впала вперше з січня 2011 р., завершивши найсильніший період зростання цін більш ніж за 20 років.
Оцінювачі RICS вважають, що посилення умов іпотечного кредитування є головною причиною зниження темпів зростання.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас