Amazon може відкрити перший офлайн-магазин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon може відкрити перший офлайн-магазин

Фондовий ринок
339
Найбільший у світі інтернет-магазин Amazon найближчим часом може відкрити в центрі Нью-Йорка перший за свою 20-річну історію офлайн магазин. Про це повідомляє американська газета The Wall Street Journal з посиланням на джерела, знайомі з планами рітейлера.
За даними видання, магазин, відкриття якого планується напередодні різдвяних свят, виконуватиме функцію міні-складу. Звідти покупець зможе самостійно забрати товар, а також повернути або обміняти річ. Крім того, звідти буде здійснюватися кур’єрська доставка деяких видів товарів.
Розміщення міні-складу планується в районі Манхеттена, в 12-поверховому будинку навпроти знаменитого хмарочоса Empire State Building. Поруч також розташований універмаг Macy’s, який щорічно відвідують понад 20 млн осіб.
На думку аналітика банку Wells Fargo Метта неміряно, метою відкриття магазина для Amazon є просуванням свого бренду. За його словами, доставка в день замовлення і можливість самому забрати своє замовлення з магазину стають все більш затребуваними.
Крім того, не виключено, що рітейлер продаватиме в магазині власну продукцію, таку як пристрої для читання електронних книг, планшети і смартфони.
Джерело видання зазначив, що деталі відкриття нового майданчика Amazon, такі як розмір приміщень, вартість оренди і кількість товарів, які будуть розміщені в магазині, не можуть бути озвучені зараз. За його словами, плани керівництва інтернет-рітейлера все ще можуть змінитися.
Близько двох років тому Amazon вже планував відкриття офф-лайн магазину в Сіетлі, де також розташовується штаб-квартира компанії. Однак тоді було прийнято рішення відмовитися від цієї ідеї.
Нагадаємо, Amazon представив в серпні 2014 кредитні карти-рідери і мобільні додатки для бізнесу, що розширюють можливості миттєвої торгівлі і мобільних платежів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас