Ощадбанк приступає до програми кредитування фізосіб на придбання електричних і твердопаливних котлів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк приступає до програми кредитування фізосіб на придбання електричних і твердопаливних котлів

Кредит&Депозит
1140
В рамках реалізації урядової програми енергозбереження державний Ощадбанк (Київ) розпочинає кредитування фізичних осіб на придбання котлів, що працюють на будь-яких видах палива і енергії, крім природного газу, повідомляється в прес-релізі банку.
Згідно з повідомленням, програма передбачає відшкодування позичальникам частини суми кредиту, яке може скласти до 20% тіла кредиту, але не більше 5 тис. грн. Кредит надається на термін до 36 місяців за ставкою 25% річних. Обов’язковий власний внесок клієнта – 10% вартості котла. Мінімальна сума кредиту – 1 тис. грн, максимальна – 30 тис. грн.
Для відшкодування частини суми кредиту позичальникам, які купують електричні або твердопаливні котли, урядом виділено 50 млн грн бюджетних коштів.
“Реалізація цієї програми має стратегічне значення для всієї України, адже це допоможе нам уникнути газової залежності від Росії. Розроблений спільно з урядом ефективний механізм кредитування українців дозволить близько 34 тис. домогосподарств перейти на альтернативні види опалення”, – цитує прес-служба голову правління Ощадбанку Андрія Пишного.
Ощадбанк заснований в 1991 році. Його єдиним власником є ​​держава.
Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2014 року по розміру загальних активів Ощадбанк займає 2-е місце (115, 648 млрд грн) серед 173 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас