Число вакансій у фінсекторі Лондона у вересні збільшилося на 7% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Число вакансій у фінсекторі Лондона у вересні збільшилося на 7%

Світ
167
Число вакансій в лондонських компаніях фінансового сектора у вересні збільшилося на 7% в порівнянні з тим же місяцем минулого року, повідомляють ЗМІ з посиланням на дані кадрового агентства Morgan McKinley.
Кількість вакансій в фінкомпаній Сіті, ділового району британської столиці, минулого місяця склала 7,905 тис. проти 7,371 тис. роком раніше.
Зростання числа вакансій у фінсекторі Лондона зумовлене поліпшенням ситуації в британській економіці, відзначають в Morgan McKinley. ВВП країни в другому кварталі цього року зріс на 0,9%.
При цьому на тлі високого безробіття в єврозоні відзначається приплив професіоналів у фінансовій сфері до Великобританії з Європи, особливо з Франції, свідчать дані кадрового агентства.
“Упевненість в хороших перспективах фінансового сектора зберігається, – відзначає операційний директор Morgan McKinley Хакан Енвер. – Лондон пропонує величезні можливості для тих, хто шукає роботу”.
Кількість людей, що шукають нову роботу, у фінсекторі підвищилася у вересні на 25% – до 8,837 тис. Зарплати в секторі в середньому збільшилися у вересні на 19% після підйому на 17% в серпні, свідчать дані Morgan McKinley.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас