Німецька гуманітарна допомога доїхала до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька гуманітарна допомога доїхала до Києва

Казна та Політика
1734
Розвантаження гуманітарної допомоги від уряду Німеччини триває цілодобово, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСЧС).
“Починаючи з 7 жовтня, в логістичному центрі під Києвом цілодобово триває розвантаження гуманітарної допомоги від уряду Німеччини. Вчора ввечері ми вже розвантажили 30 фур. Протягом цієї ночі були розвантажені ще 10 вантажівок. Таким чином, станом на ранок 9 жовтня нам вдалося розвантажити вже 40 вантажівок гуманітарної допомоги”, – цитує прес-служба главу відомства Сергія Бочковського в четвер.
За його словами, серед гуманітарної допомоги, яку вже вдалося розвантажити, – теплий одяг для тимчасово переміщених осіб, побутова техніка (холодильники, пральні машини), медичне обладнання, ліжка, інші предмети першої необхідності.
“Зараз в логістичному центрі вже знаходяться всі 112 вантажівок. Після їх повного розвантаження вирішуватиметься питання їх подальшого розподілу і перевезення до місця призначення”, – зазначив він.
В ДСЧС нагадали, що 112 вантажівок з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини перетнули українсько-польський кордон 7 жовтня в 10:50.
Допомога для України була надана відповідно до домовленостей між канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом України Петром Порошенком. 8 жовтня вантажівки з гуманітарною допомогою прибули в логістичний центр під Києвом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас