Україна і Швеція домовилися про організацію спільного військового виробництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Швеція домовилися про організацію спільного військового виробництва

Казна та Політика
1507
Україна і Швеція домовилися про організацію спільного військового виробництва на території України. Про це було вирішено сьогодні, 8 жовтня, під час візиту уповноважених представників Науково-дослідного інституту оборони Швеції в Україну, передає прес-служба ДК “Укроборонпром”.
“Делегація шведських військових експертів прибула в Україну, щоб зустрітися з керівництвом “Укроборонпрому”. Пер Вестерлунд, Юан Норберг і Томас Мальмльоф – уповноважені представники Науково-дослідного інституту оборони Швеції заявили про готовність активно розвивати партнерські відносини з українськими зброярами і вже зараз домовилися про головні аспекти співпраці”, – йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що сторони виділили основні шляхи майбутньої кооперації України зі Швецією у сфері ВТС: організація спільного виробництва на території України, придбання новітніх технологій та продаж модернізованої і нової техніки.
Особливу увагу шведська делегація приділила питанням співпраці України з Росією. Заступник гендиректора ДК “Укроборонпром” Сергій Пінькас підкреслив, що концерн зупинив співпрацю з Росією, і вже працює розроблена програма імпортозаміщення.
Нагадаємо, “Укроборонпром” почав лабораторні випробування військового комп’ютера “Карат”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас