Особистий борг обходиться Британії в 8 млрд фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особистий борг обходиться Британії в 8 млрд фунтів

Світ
258
Благодійні фонди Великобританії заявили, що зростаючий обсяг особистого боргу обходиться британській економіці в 8 млрд фунтів стерлінгів ($12 859 млрд) щорічно через тиск, який він чинить на сектор державних послуг.
Консультативний орган StepChange, який надає послуги приблизно півмільйону людей щорічно, заявив, що основна частина цієї суми припала на проблеми з житлом і втратою роботи.
Організація зазначила, що уряд може взяти на себе 3 млрд фунтів стерлінгів, якщо запропонує людям ефективну фінансову допомогу. У свою чергу міністерство фінансів зазначило, що вдалося до низки заходів, щоб допомогти боржникам.
StepChange, що пропонує безкоштовні консультації щодо того, як подолати боргові проблеми, проаналізував історії більш ніж 100 тис. своїх клієнтів, щоб підрахувати, у скільки так звана “боргова проблема” обходиться Великобританії.
“Боргова проблема” визначається як борг, який люди взяли, але не можуть дозволити собі виплатити його відповідно до вимог.
Доступність іпотечних кредитів у Великобританії в III кварталі 2014 р. впала до мінімального рівня з жовтня-грудня 2008 року
Згідно з даними Банку Англії індикатор доступності іпотечного кредитування, що розраховується британським регулятором, скоротився до мінус 28,5 пункту з 8,2 пункту в II кварталі цього року. Значення індексу впало нижче нульового рівня вперше з 2012 р.
В огляді Банку Англії вказано, що попит на іпотечні кредити також “істотно скоротився”.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас