Влада робить все, щоб за три роки підготувати Україну до вступу в ЄС - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада робить все, щоб за три роки підготувати Україну до вступу в ЄС - Турчинов

Казна та Політика
254
Влада робить все, щоб за три роки підготувати Україну до вступу в ЄС, запевняє голова Верховної Ради України Олександр Турчинов.
“Угода про асоціацію з ЄС є для нас дорожньою картою, яку влада виконує, щоб забезпечити вступ України в ЄС вже протягом трьох років”, – сказав О.Турчинов в ході зустрічі з делегацією місії спеціального комітету Парламентської асамблеї Ради Європи зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами в Україні в Києві в середу.
О.Турчинов впевнений, “що Україна буде незалежною демократичною європейською країною”. Спікер парламенту підкреслив, що українське законодавство приводиться у відповідність з європейським законодавством “надзвичайно швидкими темпами”. За словами О.Турчинова, Україна і її народ готові зустріти всі виклики, які постають перед країною на шляху до Європи.
Як повідомляється на сайті Верховної Ради України, сторони обговорили питання проведення в Україні позачергових парламентських виборів. За словами О.Турчинова, незважаючи на надзвичайно складну ситуацію на сході України і окупацію Автономної Республіки Крим, вибори в парламент пройдуть демократично і прозоро, що забезпечить обрання легітимної Верховної Ради України. Голова Верховної Ради нагадав, що останні вибори президента “пройшли чесно, вільно і за оцінкою міжнародних спостерігачів – зразково”.
В ході зустрічі сторони обговорили питання присутності моніторингової місії ПАРЄ та групи спостерігачів на парламентських виборах. “Спасибі представникам ПАРЄ за підтримку нашої позиції і за те, що вони прислали таку важливу делегацію і велику кількість спостерігачів за виборами”, – зазначив керівник парламенту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас