Національна комісія з цінних паперів відзвітувала про обсяги торгів на фондових біржах у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Національна комісія з цінних паперів відзвітувала про обсяги торгів на фондових біржах у вересні

Фондовий ринок
192
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку інформує про показники, що характеризують торги на фондових біржах у вересні поточного року. Про це УНН повідомили в прес-службі відомства.
Згідно з даними, зібраними Комісією, на фондових майданчиках спостерігається зростання обсягу укладених угод у порівнянні з торішніми показниками: у вересні 2014 виконані біржові контракти на суму 93,99 млрд. грн.,тоді як роком раніше обсяг таких угод склав 40,220 млн. грн.
Варто зауважити, що найбільший обсяг контрактів за видами фінансових інструментів зафіксований з державними облігаціями (86,14 млрд. грн.), Акціями (3,44 млрд. грн.) Та облігаціями підприємств (2,43 млрд.грн.).
Про розподіл за обсягами торгів на фондових майданчиках, то лідером стала біржа “Перспектива” (76,99 млрд. грн.), друге місце зайняла “ПФТС” (12,6 млрд. грн.), а третє – “Придніпровська фондова біржа” (2,52 млрд. грн.)
Більш детальну інформацію про біржову торгівлю цінними паперами можна подивитися на сайті Комісії в розділі “Моніторинг учасників фондового ринку”
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас