PayPal відділяється від eBay, щоб конкурувати з платіжною системою Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal відділяється від eBay, щоб конкурувати з платіжною системою Apple

Фондовий ринок
637
Компанія eBay офіційно оголосила про те, що в найближчому майбутньому платіжна система PayPal, яка їй належить, буде перетворена в незалежну публічну компанію.
Однією з причин поділу вважається необхідність конкуренції з Apple, і недавно представленою власною платіжною системою Apple Pay.
Після поділу eBay зможе отримати 2 прості і краще сфокусовані на своїх завданнях компанії, яким буде легше модернізуватися, намагаючись обійти конкурентів.
Експерти відзначають, що в 2014 році конкуренція на ринку платіжних систем загострилася ще й завдяки втручанню китайського гіганта онлайн-торгівлі Alibaba.
Передбачається, що ресурси на розвиток PayPal отримає завдяки зростанню акцій платіжної системи, яке неминуче станеться після її відділення від EBay.
Крім того, аналітики висловлюють думку, що PayPal може спробувати налагодити співпрацю з Apple, так, як це вже зробили Visa, MasterCard і American Express.
Раніше стало відомо, що платіжна система PayPal готується до виходу на ринок азартних ігор в Мережі – спершу вона візьметься за відповідні платежі в штаті Нью-Джерсі, США.
Крім того, сервіс електронних платежів PayPal в найближчому майбутньому може інтегрувати в свою інфраструктуру віртуальну валюту Bitcoin.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас