Lloyds і Barclays планують скоротити тисячі співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lloyds і Barclays планують скоротити тисячі співробітників

Фондовий ринок
382
Британський банк Lloyds Banking Group має намір скоротити тисячі робочих місць, щоб зменшити витрати, пише The Times.
За даними виданням, скорочення можуть бути наймасштабнішими як мінімум з 2011 року, вони можуть поширитися на співробітників відділів організація іпотечних кредитів і відкриття нових рахунків.
З моменту, коли Lloyds був врятований урядом Великобританії в 2008 року, банк скоротив 37 тис. робочих місць. У 2011 році було заявлено про звільнення 15 тис. осіб в рамках програми скорочення витрат на 1,5 млрд фунтів стерлінгів ($ 2,4 млрд). Банк також планує закрити деякі підрозділи в рамках плану автоматизації бізнесу, презентація якого відбудеться разом із звітом банку за III квартал поточного року 28 жовтня.
Крім того, Sunday Express пише, що Barclays має намір по можливості автоматизувати операції в своїх підрозділах і має намір скоротити персонал приблизно на 1,3 тис. робочих місць. Виконавчий директор Barclays по приватному і корпоративному банківському обслуговуванню Ашока Васвані повідомив, що 72 підрозділу банку обладнані новими банкоматами.
Раніше Barclays Plc погодився виплатити рекордну суму в 38 млн фунтів стерлінгів ($ 62 млн) британському ринковому регулятору за те, що йому не вдалося належним чином захистити 16,5 млрд клієнтських активів. Це другий величезний штраф для банку цього року.
Британський кредитор поставив під ризик кошти клієнтів свого інвестиційного підрозділу, так як міг понести додаткові витрати або втратити їх, якщо Barclays стане неплатоспроможним, говориться в заяві Financial Conduct Authority. Порушення були зафіксовані з листопада 2007 року по січень 2012 року.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас