Yahoo вкладе $ 10 млрд в Snapchat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo вкладе $ 10 млрд в Snapchat

Фондовий ринок
321
Yahoo! Inc. близький до того, щоб почати перший раунд інвестування в Snapchat Inc., який оцінюється в $ 10 млрд., пише Bloomberg з посиланням на людину, знайому з ситуацією.
Yahoo виступить головним інвесторам, до того ж компанія буде висувати умови першого раунду, заявило джерело, що побажало залишатися анонімним, тому що інформація не є публічною.
Венчурний фонд Kleiner Perkins Caufield & Byers також фінансуватиме Snapchat в першому раунді, повідомили люди, які побажали залишатися неназваними. Поряд з цим Yahoo погодився викупити мобільну платформу MessageMe. Повідомляється, що сума угоди склала менше $ 12 млн.
Американська влада погрожувала в судовому порядку оштрафувати компанію Yahoo! за відмову від співпраці з Агентством національної безпеки США.
У 2007 р Агентство національної безпеки (АНБ) США – підрозділ радіотехнічної та електронної розвідки, яке входить до складу Міноборони США, – в судовому порядку вимагало в Yahoo! забезпечити доступ до особистих даних користувачів.
У липні стало відомо Компанія Yahoo! купує аналітичну компанію Flurry, що займається наданням інформації, яка дозволяє маркетинговим фірмам найбільш швидким і легким способом знайти бажану аудиторію. Точна сума операції не розкривається, але, за оцінками аналітиків, вартість операції складе $ 200-300 млн.
Останнім часом компанії, що займаються мобільного аналітикою, стають ласим шматком для гігантів високотехнологічної галузі, які всі масово переходять на мобільні платформи. Так, наприклад, Facebook придбала сервіс Onavo, App Annie поглинула Distimo, а Twitter зробила відразу кілька покупок в цій сфері. Також над своїм власним мобільним аналітичним сервісом працює Amazon, яка раніше також цікавилася покупкою Flurry.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас