У страхової групи Тігіпка "ТАС" призупинили дію ліцензій, а "Український страховий дім" виключений зі складу МТСБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У страхової групи Тігіпка "ТАС" призупинили дію ліцензій, а "Український страховий дім" виключений зі складу МТСБУ

Казна та Політика
1833
ПрАТ “Український страховий дім” (Київ) з 3 жовтня 2014 позбавлене статусу асоційованого члена Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), повідомляється на сайті бюро.
Підставою для припинення членства стала заборгованість по сплаті відрахувань до фондів бюро більше двох місяців.
Законом України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів” встановлено: страховик, який має протягом двох місяців має заборгованість перед МТСБУ щодо сплати у повному обсязі внесків, відрахувань до його фондів, створені відповідно до цього закону, або компенсації витрат, здійснених МТСБУ за його зобов’язаннями, втрачає статус асоційованого та / або повного члена МТСБУ.
Бюро також відзначає, що припинення членства “Українського страхового дому” в МТСБУ не звільняє страховика від виконання зобов’язань за укладеними раніше договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.
“Український страховий дім” працює на страховому ринку з 2003 року. Має 23 ліцензії на різні види обов’язкового і добровільного страхування.
Компанія представлена ​​в усіх регіонах України з головним офісом в Києві.
Також Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розпорядженням №2863 від 2 жовтня 2014 тимчасово призупинила видані ПрАТ “Страхова група” ТАС” (Київ) дію ліцензій на здійснення страхової діяльності за порушення законодавства у сфері фінансових послуг.
Як повідомляється на сайті регулятора, тимчасово призупинені ліцензії на здійснення, обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів, добровільного страхування наземного транспорту (крім залізничного), добровільного медичного страхування (безперервне страхування здоров’я).
“Нацкомфінпослуг вимагає від компанії виконання своїх зобов’язань за укладеними договорами із споживачами фінансових послуг за видами фінансових послуг, на право здійснення яких вони видані, а також припинити порушення, що послужили підставою для тимчасового зупинення дії ліцензії”, – зазначено в повідомленні.
Страхова група “ТАС” заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам більш 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов’язкового страхування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас