Roshen в найближчий тиждень відновить роботу липецьких фабрик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen в найближчий тиждень відновить роботу липецьких фабрик

Фондовий ринок
1943
Кондитерська фабрика Roshen в Липецьку з 7 жовтня планує відновити виробництво, припинене в середині вересня, повідомила старший менеджер ТОВ “Рошен” із зв’язків з громадськістю Ірина Вахонін.
За її словами, у вівторок почнуться пусконалагоджувальні роботи на технологічних лініях, а в середу фабрика почне відвантажувати продукцію споживачам.
Друге російське підприємство українського концерну – в селі Сенцово Липецького району – відновить роботу 13 жовтня.
Однак обидві фабрики працюватимуть не на повну потужність через падіння попиту на продукцію. Також у зв’язку зі зменшенням обсягів виробництва планується скорочення персоналу, офіційні попередження отримали 400 працівників підприємств в Липецьку і Сенцово, зазначила І.Вахоніна.
Як повідомлялося, з 15 вересня кондитерські фабрики Roshen в Липецьку і селі Сенцово призупинили роботу через зниження збуту. Всі спеціалісти і робітники, яких на обох підприємствах налічується близько 2 тис. осіб, були переведені на неповний робочий день з оплатою 2/3 середнього заробітку.
Раніше І.Вахоніна повідомляла, що через політичну ситуацію в Україні попит на цукерки Roshen в Росії впав на 30%, і компанія зазнає величезних збитків.
Кондитерський концерн Roshen належить президенту України Петру Порошенку. Недавно він заявив про намір продати російські активи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас